nieuws

John Quist wordt nieuwe bestuursvoorzitter Unica

bouwbreed

John Quist is met ingang van 1 juni 2014 de nieuwe bestuursvoorzitter van de Unica Groep. Hij volgt Daan van Vliet op die sinds mei vorig jaar ad-interim algemeen directeur was. De grootaandeelhouder keert nu weer terug in de raad van commissarissen. John Quist (53) studeerde econometrie in Groningen en marketing in Tilburg. De afgelopen […]

John Quist is met ingang van 1 juni 2014 de nieuwe bestuursvoorzitter van de Unica Groep. Hij volgt Daan van Vliet op die sinds mei vorig jaar ad-interim algemeen directeur was. De grootaandeelhouder keert nu weer terug in de raad van commissarissen. John Quist (53) studeerde econometrie in Groningen en marketing in Tilburg. De afgelopen jaren heeft hij directiefuncties bekleed bij KPN, Eircom (Ierland) en Volker Wessels Telecom.

De statutaire directie van Unica bestaat vanaf juni 2014 uit Quist en financieel bestuurder Bert Moser.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels