nieuws

Heijmans in de clinch over aankoop bouwgrond

bouwbreed

Heijmans in de clinch over aankoop bouwgrond

Heijmans en de gemeente Noordwijk liggen met elkaar overhoop over de aankoop van een stuk bouwgrond, waarop op termijn tweehonderd luxe woningen moeten worden gerealiseerd.

Het Rosmalense bouwconcern verplichtte zich jaren geleden de grond uiterlijk in 2017 voor 30 miljoen euro aan te kopen. Omdat het twijfelachtig is of die investering Heijmans uiteindelijk geld zal opleveren, doet de bouwonderneming er alles aan om onder het contract uit te komen. Althans, dat laatste beweert de gemeente. Volgens haar voert het bouwbedrijf een ware lastercampagne om haar verplichtingen maar niet na te hoeven komen. Heijmans ontkent het conflict niet, maar nuanceert de beweringen van de gemeente.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels