nieuws

Eerste fase renovatie ASR-kantoor gereed

bouwbreed Premium

De eerste fase van de grootschalige renovatie van het Utrechtse ASR-kantoor uit 1974 is voltooid. Het gebouw wordt helemaal gestript en verduurzaamd. Tijdens het werk door aannemer Ballast Nedam en installateur Kuijpers blijft het pand in gebruik. Met de eerste oplevering zijn het entreegebied en de westelijke kantoorvleugel voltooid. In oktober van dit jaar neemt […]

De eerste fase van de grootschalige renovatie van het Utrechtse ASR-kantoor uit 1974 is voltooid.

Het gebouw wordt helemaal gestript en verduurzaamd. Tijdens het werk door aannemer Ballast Nedam en installateur Kuijpers blijft het pand in gebruik.

Met de eerste oplevering zijn het entreegebied en de westelijke kantoorvleugel voltooid. In oktober van dit jaar neemt verzekeraar ASR het ondergrondse vergadercentrum in gebruik. De tweede kantoorvleugel wordt begin 2015 opgeleverd en de derde vleugel in december 2015.

Het kantoor telt na renovatie 2800 werkplekken die gebruikt kunnen worden volgens het principe van het Nieuwe Werken. Het pand verbruikt dan 50 procent minder energie.

Reageer op dit artikel