nieuws

CDA wil antwoord hoge btw isolatie

bouwbreed Premium

Het CDA eist snel antwoord van belasting-staatssecretaris Eric Wiebes over de slinkse verhoging van de btw op isolatie per 1 januari. De Stichting Belangenbehartiging Vloer­isolatie Nederland heeft hierover medio december aan de bel getrokken, maar nog steeds geen antwoord gekregen. Het probleem is dat sinds begin dit jaar isolatiemateriaal onder het hoge btw-tarief valt. Daarover […]

Het CDA eist snel antwoord van belasting-staatssecretaris Eric Wiebes over de slinkse verhoging van de btw op isolatie per 1 januari. De Stichting Belangenbehartiging Vloer­isolatie Nederland heeft hierover medio december aan de bel getrokken, maar nog steeds geen antwoord gekregen. Het probleem is dat sinds begin dit jaar isolatiemateriaal onder het hoge btw-tarief valt. Daarover heeft de overheid nooit geïnformeerd en ook de Tweede Kamer heeft het niet echt gezien doordat het was ondergebracht in een zogenoemd verzamelwetje. “Dit is geen voorbeeld van behoorlijk bestuur”, vindt de SBVN.

Reageer op dit artikel