nieuws

Brugopbouw langs de snelweg

bouwbreed

Langs de snelweg A2 bij Vinkeveen zijn medewerkers van staalconstructiebedrijf Mercon begonnen met de opbouw van de stalen aanbrug van de te vervangen Loenerslootbrug. Deze brug wordt in opdracht van Rijkswaterstaat samen met diverse andere boogbruggen over het Amsterdam-Rijnkanaal aangepast aan de drukke containervaart en verbeterd voor het wegverkeer. Ergens in de zomer zal de […]

Langs de snelweg A2 bij Vinkeveen zijn medewerkers van staalconstructiebedrijf Mercon begonnen met de opbouw van de stalen aanbrug van de te vervangen Loenerslootbrug. Deze brug wordt in opdracht van Rijkswaterstaat samen met diverse andere boogbruggen over het Amsterdam-Rijnkanaal aangepast aan de drukke containervaart en verbeterd voor het wegverkeer. Ergens in de zomer zal de oude brug worden verwijderd en een nieuwe worden ingevaren. Deze in aanbouw zijnde brug zal over het ernaast liggende spoor gaan.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel