nieuws

Bouwplannen geliefd doelwit van oppositiepartijen

bouwbreed

Bouwplannen geliefd doelwit van oppositiepartijen

Iedere vier jaar zijn bouwprojecten van het gemeentebestuur een dankbaar doelwit voor oppositiepartijen. Soms snijdt de kritiek hout en verdwijnt een project na de verkiezingen door de nieuwe stemverhoudingen daadwerkelijk in de prullenbak.

Een eerste inventarisatie van Cobouw leverde al snel 28 projecten op die allemaal in meerdere of mindere mate een rol spelen in de lokale verkiezingen op 19 maart. Aan vier van deze projecten besteedt Cobouw morgen uitgebreid aandacht te weten: 

De Bennewerf (35 nieuwbouwwoningen in open landschap) in Marken

De vernieuwbouw van stadhuis Wageningen

Het Broederenklooster (huisvesting van cultuurcomplex) in Zutphen

De bouwput in Middelburg

Reageer op dit artikel