nieuws

Bouwkundedecaan onderscheiden

bouwbreed

Bouwkunde-decaan Elphi Nelissen van de TU Eindhoven krijgt de ‘World of Difference 100 Award’ van The International Alliance for Women (TIAW). De Eindhovense hoogleraar Building Sustainability is voorgedragen door de Commissie Rosenblatt. Dat is een Nederlandse groep vrouwen die zich al tien jaar inzet voor meer vrouwen in raden van bestuur en toezicht in Nederland. […]

Bouwkunde-decaan Elphi Nelissen van de TU Eindhoven krijgt de ‘World of Difference 100 Award’ van The International Alliance for Women (TIAW).

De Eindhovense hoogleraar Building Sustainability is voorgedragen door de Commissie Rosenblatt. Dat is een Nederlandse groep vrouwen die zich al tien jaar inzet voor meer vrouwen in raden van bestuur en toezicht in Nederland. Nelissen zet zich als bestuursvoorzitter van het landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek (VHTO) in om de participatie te vergroten van meisjes en vrouwen in de wereld van bètawetenschappen, techniek en ICT. De officiële uitreiking van de onderscheiding vindt plaats op het TIAW Global Forum in Washington eind deze maand. Dit jaar staan er vijf Nederlanders op de lijst van honderd, waaronder ook eurocommissaris Neelie Kroes.

Reageer op dit artikel