nieuws

Aluminium portaal van Agmi cradle-to-cradle

bouwbreed

Producent Agmi in Tegelen heeft voor zijn aluminium Vica-portaal het cradle-to-cradle-certificaat verworven. Het certificaat is uitgereikt door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute tijdens de beurs Intertraffic in Amsterdam. Het portaal is een verkeerskundige draagconstructie waaraan de blauwe bewegwijzeringsborden hangen. Voor de verlening van het certificaat heeft het begeleidende bureau Search Consultancy zowel de […]

Producent Agmi in Tegelen heeft voor zijn aluminium Vica-portaal het cradle-to-cradle-certificaat verworven. Het certificaat is uitgereikt door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute tijdens de beurs Intertraffic in Amsterdam. Het portaal is een verkeerskundige draagconstructie waaraan de blauwe bewegwijzeringsborden hangen. Voor de verlening van het certificaat heeft het begeleidende bureau Search Consultancy zowel de recyclebaarheid van het portaal zelf als het productieproces ervan onder de loep genomen. Het Cradle to Cradle Products Innovations Institute is de beheerder van de standaard voor cradle-to cradle-certificering van producten.

Reageer op dit artikel