nieuws

A’dam-toren voor J.P. Van Eesteren

bouwbreed

TBI-dochter J.P. van Eesteren gaat de A’dam-toren in Amsterdam-Noord verbouwen. Het voormalige hoofdkantoor van Shell Research zal worden getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw met observatiepunt, hotel, club, kantoren en horeca. Van Eesteren was een van de vier bouwers die meedongen naar de opdracht. De verbouwing van de 22 verdiepingen tellende toren start deze zomer en […]

TBI-dochter J.P. van Eesteren gaat de A’dam-toren in Amsterdam-Noord verbouwen. Het voormalige hoofdkantoor van Shell Research zal worden getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw met observatiepunt, hotel, club, kantoren en horeca.

Van Eesteren was een van de vier bouwers die meedongen naar de opdracht. De verbouwing van de 22 verdiepingen tellende toren start deze zomer en moet eind 2015 klaar zijn. Het project is een initiatief van enkele grote namen uit de dance- en muziekindustrie, onder wie Duncan Stutterheim (ID&T).

Reageer op dit artikel