nieuws

VNO-NCW krijgt mkb’er als nieuwe voorzitter

bouwbreed

Mkb-ondernemer Hans de Boer (59) wordt de nieuwe voorzitter van VNO-NCW. Dat zeggen kringen rond VNO-NCW. Hij gaat Bernard Wientjes opvolgen, die op 1 juli afzwaait als voorman van de werkgeversorganisatie. De Boer was eerder al voorzitter van MKB-Nederland. Hij staat bekend als een ondernemer pur sang. Daarna begon hij aan een nieuwe klus als […]

Mkb-ondernemer Hans de Boer (59) wordt de nieuwe voorzitter van VNO-NCW. Dat zeggen kringen rond VNO-NCW. Hij gaat Bernard Wientjes opvolgen, die op 1 juli afzwaait als voorman van de werkgeversorganisatie.

De Boer was eerder al voorzitter van MKB-Nederland. Hij staat bekend als een ondernemer pur sang. Daarna begon hij aan een nieuwe klus als trekker van de Taskforce Jeugdwerkloosheid. Toenmalig premier Balkenende vroeg hem daarvoor. De Boer was creatief in zijn aanpak. Ruim 40.000 jongeren werden aan een baan geholpen.

Reageer op dit artikel