nieuws

Ultracompacte plaat imiteert marmer

bouwbreed

Cosentino uit Deurne biedt zijn Dekton-plaatmateriaal om binnen en buiten afwerkingen zonder voegen mee te maken. Het materiaal heeft volgens de fabrikant een ‘ultracompact’ oppervlak. De platen meten 3,20 bij 1,44 meter. Cosentino levert veertien uitvoeringen in de collecties Solid, Tech en Natural. De fabrikant noemt het plaatmateriaal onder meer bestand tegen vlekken en krassen. […]

Cosentino uit Deurne biedt zijn Dekton-plaatmateriaal om binnen en buiten afwerkingen zonder voegen mee te maken. Het materiaal heeft volgens de fabrikant een ‘ultracompact’ oppervlak. De platen meten 3,20 bij 1,44 meter. Cosentino levert veertien uitvoeringen in de collecties Solid, Tech en Natural. De fabrikant noemt het plaatmateriaal onder meer bestand tegen vlekken en krassen. Dekton weerstaat ook hoge drukken, thermische schokken en ultraviolet licht. De producent wijst met nadruk op zijn marmer-imitatie: de aders lopen door in het gehele materiaal, inclusief de zijkanten. Andere uitvoeringen imiteren onder meer cortenstaal, beton en hout.

Reageer op dit artikel