nieuws

Toeleveranciers in renovatie

bouwbreed

Toeleveranciers Doorwin, Kingspan Unidek en Zehnder-J.E. StorkAir introduceren vandaag een renovatieconcept dat zij in vijf dagen installeren. Hierbij schakelen zij louter onderaannemers in.

Built4U, waartoe ook Trecodome, The Source Group en Van Aken Architecten behoren, neemt zelf de coördinatie ter hand. De bedrijven bieden niet alleen een technische oplossing aan, maar ook een slimme financieringsconstructie. Hiervoor tekent The Source Group, het bedrijf van prins Maurits van Oranje-Nassau.

De bedrijven richten zich met name op de corporaties. Ze willen met hun concept oude woningen verduurzamen door ze van een nieuwe, goed geïsoleerde schil te voorzien. Een nieuw ventilatiesysteem wordt compleet in de schil ingebouwd. De bewoners hoeven tijdens het werk hun huis niet uit.

Reageer op dit artikel