nieuws

Ontwikkeltak van Nieuwe Borg failliet

bouwbreed

Ontwikkelaar Nieuwe Borg Real Estate Development is deze week failliet verklaard. Eerder al werd Nieuwe Borg Projectmanagement failliet verklaard. Aan Nieuwe Borg Real Estate Investment werd op 22 januari uitstel van betaling verleend. Nieuwe Borg zegt in de problemen te zijn geraakt door negatieve publiciteit over een aangifte wegens oplichting van Laurentius. De corporatie zegt […]

Ontwikkelaar Nieuwe Borg Real Estate Development is deze week failliet verklaard. Eerder al werd Nieuwe Borg Projectmanagement failliet verklaard. Aan Nieuwe Borg Real Estate Investment werd op 22 januari uitstel van betaling verleend. Nieuwe Borg zegt in de problemen te zijn geraakt door negatieve publiciteit over een aangifte wegens oplichting van Laurentius. De corporatie zegt door de ontwikkelaar te zijn benadeeld bij grond- en vastgoedtransacties.

Nieuwe Borg Real Estate Group zou fuseren met Bever Holding. De plannen werden vorig jaar echter afgeblazen.

Reageer op dit artikel