nieuws

Miljoenen voor Leids museum

bouwbreed

Museum De Lakenhal in Leiden wordt gerestaureerd en uitgebreid. De gemeenteraad is daarmee akkoord gegaan. De kosten van de uitbreiding en de opknapbeurt bedragen 16,6 miljoen euro en komen grotendeels voor rekening van de gemeente. Ook de BankGiroLoterij draagt 1 miljoen euro bij. De vier gebouwdelen van het museum worden met elkaar verbonden. Daarnaast komt […]

Museum De Lakenhal in Leiden wordt gerestaureerd en uitgebreid. De gemeenteraad is daarmee akkoord gegaan. De kosten van de uitbreiding en de opknapbeurt bedragen 16,6 miljoen euro en komen grotendeels voor rekening van de gemeente. Ook de BankGiroLoterij draagt 1 miljoen euro bij. De vier gebouwdelen van het museum worden met elkaar verbonden. Daarnaast komt er een nieuwe tentoonstellingsruimte. Volgend jaar beginnen de werkzaamheden en in 2017 wordt het museum heropend.

Reageer op dit artikel