nieuws

Miljoenen voor bedrijventerreinen

bouwbreed Premium

Miljoenen voor bedrijventerreinen
SONY DSC

De provincie Noord-Holland investeert de komende drie jaar 12 miljoen euro in het opknappen en verduurzamen van bedrijventerreinen. Tien miljoen euro daarvan is bedoeld voor herstructurering.

Voor het groener maken van energievretende industrieterreinen heeft de provincie 2 miljoen euro te verdelen. Ondernemers en gemeenten kunnen tot maximaal 200.000 euro subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen in de openbare ruimte of in de bedrijfspanden. LED-verlichting, het plaatsen van zonnepanelen of de isolatie van gebouwen komen daarvoor in aanmerking, meldt de provincie. In de afgelopen jaren zijn al een aantal bedrijventerreinen in Noord-Holland opgeknapt zoals Gooimeer-Zuid bij Naarden.

Reageer op dit artikel