nieuws

Loodvrije waterkering voor gevels en daken

bouwbreed

Voor het keren van hemelwater bij kozijnen, dakkapellen en op andere plaatsen in gevels en daken introduceert Hakron drie producten: Alphaflex Basic, Alphaflex Wave en Alphaflex Wave 30. Ze bestaan uit twee lagen epdm (ethyleen propyleen dieen monomeer) en een kern van strekmetaal. Het type Basic heeft geen kleeflaag, is zwart of grijs en leverbaar […]

Voor het keren van hemelwater bij kozijnen, dakkapellen en op andere plaatsen in gevels en daken introduceert Hakron drie producten: Alphaflex Basic, Alphaflex Wave en Alphaflex Wave 30. Ze bestaan uit twee lagen epdm (ethyleen propyleen dieen monomeer) en een kern van strekmetaal. Het type Basic heeft geen kleeflaag, is zwart of grijs en leverbaar op rollen van 10 meter met breedtes van 150 tot 600 millimeter. Het type Wave heeft een volledige kleeflaag, een rollengte van 5 meter en -breedte van 300 millimeter. Wave 30 ten slotte is gelijk aan Wave, maar heeft slechts een kleefstrook van 30 millimeter breed. Op verzoek zijn andere kleuren leverbaar, afhankelijk van het type.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels