nieuws

Kassen gesloopt

bouwbreed

Slopers van kassensloopbedrijf Mustang Demolition uit Hoek van Holland demonteren de door een windhoos getroffen kassen van potplantenkweker Bejafleur in het Gelderse Huissen. Anderhalve week geleden zorgde een windhoos in het kassengebied tussen Huissen en Bemmel voor veel schade. Bejafleur werd het hardst getroffen. Het bedrijf heeft zeker een miljoen euro schade, waarvan een deel […]

Slopers van kassensloopbedrijf Mustang Demolition uit Hoek van Holland demonteren de door een windhoos getroffen kassen van potplantenkweker Bejafleur in het Gelderse Huissen. Anderhalve week geleden zorgde een windhoos in het kassengebied tussen Huissen en Bemmel voor veel schade. Bejafleur werd het hardst getroffen. Het bedrijf heeft zeker een miljoen euro schade, waarvan een deel voor eigen rekening komt. De ravage moet eind volgende week opgeruimd zijn, waarna met herbouw wordt begonnen. Een deel van de pot- en perkplanten heeft eigenaar Bart Beijer kunnen onderbrengen bij een andere kweker. De derde week van maart moet de kwekerij weer volop in bedrijf zijn.Foto: VidiPhoto.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels