nieuws

Herinrichting Damrak

bouwbreed

Het Damrak in Amsterdam wordt heringericht. De werkzaamheden aan de trambaan zijn in volle gang. Door het ontbreken van een strenge winter en daarmee de vorst en sneeuw kan de bouw gewoon doorwerken. Dit in tegenstelling met voorgaande jaren. Opdrachtgever voor het werk aan het tramspoor is het GVB. Deelnemende aannemers zijn BAM en Heijmans. […]

Het Damrak in Amsterdam wordt heringericht. De werkzaamheden aan de trambaan zijn in volle gang. Door het ontbreken van een strenge winter en daarmee de vorst en sneeuw kan de bouw gewoon doorwerken. Dit in tegenstelling met voorgaande jaren. Opdrachtgever voor het werk aan het tramspoor is het GVB. Deelnemende aannemers zijn BAM en Heijmans. Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels