nieuws

Grotere orderstroom bij Thyssen Krupp

bouwbreed Premium

Staalconcern Thyssen Krupp heeft in de laatste drie maanden van vorig jaar 6 procent meer opdrachten binnengehaald. Door bijzondere eenmalige uitgaven sluit het herstructurerende concern het kwartaal af met een verlies van 69 miljoen euro. De orderstroom van de voort te zetten activiteiten lag met 10,7 miljard euro duidelijk boven de 10,1 miljard van eind […]

Staalconcern Thyssen Krupp heeft in de laatste drie maanden van vorig jaar 6 procent meer opdrachten binnengehaald. Door bijzondere eenmalige uitgaven sluit het herstructurerende concern het kwartaal af met een verlies van 69 miljoen euro. De orderstroom van de voort te zetten activiteiten lag met 10,7 miljard euro duidelijk boven de 10,1 miljard van eind 2012. Op vergelijkbare basis werd een groei gerealiseerd van 10 procent. De divisie lifttechnologie brak dankzij grote orders uit het Verre Oosten alle records. De stroom nieuwe opdrachten nam met 11 procent toe tot 1,8 miljard euro. De staalbedrijven in Europa kampen met zware prijsconcurrentie. De omzet zakte met 8 procent terug tot 2,1 miljard.

Reageer op dit artikel