nieuws

‘Goldewijk heeft schuld van 6,9 miljoen euro’

bouwbreed Premium

‘Goldewijk heeft schuld van 6,9 miljoen euro’

Goldewijk heeft circa 6,9 miljoen euro schuld bij leveranciers en onderaannemers. Dat zegt curator Tian Herstel in De Gelderlander.

“Dat is nog buiten de schuld aan de bank.” De curator laat weten een aantal gesprekken met zowel interne als externe geïnteresseerden te heggen gehad over overname van het bouwconcern, dat vorige week vrijdag failliet verklaard werd. “Maar Goldewijk zal bij overname geen 6,9 miljoen euro waard zijn, dus er zullen crediteuren bij inschieten.” Volgens het laatste bij de Kamer van Koophandel gedeponeerde jaarverslag boekte het bouwconcern (zeventig werknemers) in boekjaar 2012 een verlies van ruim 11 miljoen euro op een gefactureerde omzet van 58,8 miljoen.

Reageer op dit artikel