nieuws

Energiewerkplaats pakt bestaande bouw aan

bouwbreed

Energiewerkplaats pakt bestaande bouw aan

MKB-bedrijven gaan in de Energiewerkplaats samen met andere partijen nieuwe verdienkansen ontwikkelen door de verduurzaming van bestaande bouw beter op te pakken.

Het programma van het kennis- en scholingsproject zoals dat dit jaar van start gaat, vormt de aanloop voor een bredere benadering. De focus gaat van energie naar een integrale aanpak van de hele onderhoud- en verbeteropgave voor bestaande bouw. Energiemaatregelen worden daarvan een onderdeel.

De gezamenlijke spelers – van dakdekker, installateur, aannemer en onderhoudsbedrijf tot adviseur, architect en bijvoorbeeld de gemeente – moeten behalve hun eigen perspectief ook dat van elkaar goed in het vizier krijgen, is een belangrijke boodschap.

Lees meer over de Energiewerkplaats

Reageer op dit artikel