nieuws

Doorstart voor delen Rasenberg Holding

bouwbreed

Doorstart voor delen Rasenberg Holding

Twee onderdelen van de vorige week failliet verklaarde Rasenberg Holding in Breda starten door. Het gaat om ZNEB Expertise en Taxatie en Orion Speciale Technieken.

Dat melden curatoren van het concern aan BN De Stem. Rasenberg Holding werd eind vorige maand failliet verklaard. Het bouwconcern, dat op het moment van faillissement tachtig werknemers telde, bestaat onder meer uit een bouwer en een projectontwikkelaar.

Rasenberg Infra, op dat moment goed voor circa 75 miljoen euro omzet, werd in 2012 overgenomen door Strukton. Rasenberg Kabels en Leidingen is sinds 2013 in handen van de APK-Group. Curator Jan Verwiel was niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels