nieuws

Consortium Grontmij helpt in Vietnam

bouwbreed Premium

Grontmij kan verder met de bescherming van de Vietnamese stad Ho Chi Minh. Het consortium onder leiding van het ingenieursbureau mag het plan borgen om naar Rotterdams voorbeeld een strategie te ontwikkelen die antwoord geeft op het veranderend klimaat. Tot de groep onder leiding van Grontmij behoren Witteveen+Bos, Bosch Slabbers Landschapsarchitecten en het Instituut voor […]

Grontmij kan verder met de bescherming van de Vietnamese stad Ho Chi Minh. Het consortium onder leiding van het ingenieursbureau mag het plan borgen om naar Rotterdams voorbeeld een strategie te ontwikkelen die antwoord geeft op het veranderend klimaat. Tot de groep onder leiding van Grontmij behoren Witteveen+Bos, Bosch Slabbers Landschapsarchitecten en het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam. Ho Chi Minh kampt regelmatig met grote overstromingen en de problemen beloven zich te zullen verergeren. Teamleider Enrico Moens: “We maken uitvoerig gebruik van de kennis die in Rotterdam is opgebouwd.”

Reageer op dit artikel