nieuws

Bouwgarant-aannemers krijgen rapportcijfer 8

bouwbreed Premium

Opdrachtgevers geven Bouwgarant-aannemers gemiddeld een dikke 8 als rapportcijfer. Dat blijkt uit de tevredenheidsmeter van de stichting Bouwgarant. In 2013 beoordeelde ongeveer zeshonderd particuliere opdrachtgevers hun aannemer op onder meer de kwaliteit van het werk, service en klantgerichtheid. Dat een bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwgarant is voor drie kwart van de respondenten bij de selectie […]

Opdrachtgevers geven Bouwgarant-aannemers gemiddeld een dikke 8 als rapportcijfer. Dat blijkt uit de tevredenheidsmeter van de stichting Bouwgarant.

In 2013 beoordeelde ongeveer zeshonderd particuliere opdrachtgevers hun aannemer op onder meer de kwaliteit van het werk, service en klantgerichtheid. Dat een bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwgarant is voor drie kwart van de respondenten bij de selectie van doorslaggevend belang. Verder zijn de reputatie van het bedrijf, prijs en de duidelijkheid van de offerte belangrijke zaken waarop wordt gelet.

Reageer op dit artikel