nieuws

Beheer Jubi-toren voor achttien jaar uitbesteed

bouwbreed Premium

De Rijksgebouwendienst heeft Heijmans voor achttien jaar ingehuurd voor het beheer en onderhoud van de Jubi-toren.

Het contract heeft een looptijd van ruim achttien jaar en een waarde van circa 25 miljoen euro. De installaties en het inbouwpakket van het gebouw waarin de ministeries van Justitie en van Binnenlandse Zaken zijn gehuisvest, hebben een economische levensduur van twintig jaar en moeten dus ook gedurende die periode onderhouden worden.

Bij de aanbesteding van het beheercontract schreef de Rijksgebouwendienst, anders dan bij traditionele aanbestedingen, geen oplossingen voor, maar werd juist naar de deskundigheid van de markt gevraagd. Heijmans werd als beste partij geselecteerd op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (emvi).

Reageer op dit artikel