nieuws

BAM bouwt cleanrooms op biopark in Leiden

bouwbreed

BAM bouwt op het Bio Science Park in Leiden een trainingsgebouw voor de (bio-) farmaceutische industrie. Het drie verdiepingen tellende pand van 2400 vierkante meter krijgt naast kantoren en laboratoria diverse cleanrooms. Elders in de wereld bestaan hooguit tien soortgelijke faciliteiten. BAM werkt de komende maanden het ontwerp uit en start dit najaar met de […]

BAM bouwt op het Bio Science Park in Leiden een trainingsgebouw voor de (bio-) farmaceutische industrie. Het drie verdiepingen tellende pand van 2400 vierkante meter krijgt naast kantoren en laboratoria diverse cleanrooms. Elders in de wereld bestaan hooguit tien soortgelijke faciliteiten. BAM werkt de komende maanden het ontwerp uit en start dit najaar met de bouw. De oplevering is gepland medio volgend jaar. De contractsom voor BAM bedraagt 5 miljoen euro.

BAM Utiliteitsbouw werkt bij het project samen met de zusterbedrijven BAM Techniek en Interflow plus constructeur Smit Westerman en installatieadviseur Valstar Simonis.

Reageer op dit artikel