nieuws

Asfalt repareren met één machine

bouwbreed Premium

Waar normaal een werkploeg met divers materieel aan te pas komt, doet de chauffeur van de Blowpatcher het reparatiewerk aan het asfalt in zijn eentje. De machine wordt in het buitenland al gebruikt, maar heeft in Nederland net zijn eerste klus uitgevoerd. Paverent richt zich met de machine vooral op de lagere overheden. > pagina […]

Waar normaal een werkploeg met divers materieel aan te pas komt, doet de chauffeur van de Blowpatcher het reparatiewerk aan het asfalt in zijn eentje. De machine wordt in het buitenland al gebruikt, maar heeft in Nederland net zijn eerste klus uitgevoerd. Paverent richt zich met de machine vooral op de lagere overheden.

> pagina 7: robotarm aan vrachtauto repareert alle schades

Reageer op dit artikel