nieuws

Thyssen Krupp voegt staalbouwers samen

bouwbreed

Thyssen Krupp voegt zijn drie belangrijkste staalbouwers samen tot het bedrijf Industrial Solutions. De nieuwe onderneming start met 19.000 medewerkers en een omzet van 5,6 miljard euro. Bijeengebracht worden de van ouds bekende bedrijven Uhde, Polysius en Fördertechnik. Topman Hans Christop Atzpodien van Thyssen Krupp Industrial Solutions denkt door de samenvoeging jaarlijks de omzet met […]

Thyssen Krupp voegt zijn drie belangrijkste staalbouwers samen tot het bedrijf Industrial Solutions. De nieuwe onderneming start met 19.000 medewerkers en een omzet van 5,6 miljard euro. Bijeengebracht worden de van ouds bekende bedrijven Uhde, Polysius en Fördertechnik. Topman Hans Christop Atzpodien van Thyssen Krupp Industrial Solutions denkt door de samenvoeging jaarlijks de omzet met minstens 5 procent te kunnen verhogen.

Het bedrijf vindt zijn klanten in de cementindustrie, chemie en de raffinage en in de mijnbouw en havenoverslag. De voorgangers van Industrial Solutions hebben ruim vijfduizend installaties gebouwd.

Reageer op dit artikel