nieuws

Ronacrete levert matte watergedragen muurverf

bouwbreed Premium

Ronacrete biedt met Ronabond Masonry Coating WB een matte watergedragen verf voor binnenwanden en buitengevels. De coating hecht volgens de fabrikant ook op beton en pleister. Ronacrete noemt de coating geschikt om onder meer parkeervoorzieningen beter zichtbaar te maken en het beton beter te beschermen. Een afwerking is in de regel na dertig uur droog. […]

Ronacrete biedt met Ronabond Masonry Coating WB een matte watergedragen verf voor binnenwanden en buitengevels. De coating hecht volgens de fabrikant ook op beton en pleister. Ronacrete noemt de coating geschikt om onder meer parkeervoorzieningen beter zichtbaar te maken en het beton beter te beschermen. Een afwerking is in de regel na dertig uur droog. De fabrikant adviseert het in twee lagen op te brengen met onder meer een roller of een airless spuitpistool. Een nieuwe laag kan na twee uur worden aangebracht. Het materiaal is niet giftig en kan ook niet branden. De fabrikant levert het in 150 kleuren.

Reageer op dit artikel