nieuws

Remmerswaal neemt de leiding bij Van Dorp over

bouwbreed

Joan Remmerswaal is de nieuwe algemeen directeur van Van Dorp installaties. Hij heeft deze functie per 1 januari overgenomen van Henk Willem van Dorp, die als directeur-grootaandeelhouder bij het installatieconcern betrokken blijft. Remmerswaal werkt al enige tijd bij het landelijk werkende installatiebedrijf. Sinds 2006 is hij vestigingsdirecteur geweest bij Van Dorp installaties in Zoetermeer. De […]

Joan Remmerswaal is de nieuwe algemeen directeur van Van Dorp installaties. Hij heeft deze functie per 1 januari overgenomen van Henk Willem van Dorp, die als directeur-grootaandeelhouder bij het installatieconcern betrokken blijft.

Remmerswaal werkt al enige tijd bij het landelijk werkende installatiebedrijf. Sinds 2006 is hij vestigingsdirecteur geweest bij Van Dorp installaties in Zoetermeer.

De nieuwe algemeen directeur zegt zich onder meer te gaan richten op prestatieonderhoud met als belangrijke aandachtspunten duurzaamheid en energie.

Voor de vestiging Zoetermeer wordt naar een andere directeur gezocht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels