nieuws

Nieuw 
Hilton

bouwbreed

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol gaat het huidige hotel van het consortium vervangen. Het bestaande hotel blijft in gebruik tot het nieuwe is opgeleverd. Dat krijgt 23 vergaderzalen, een restaurant en bar, een spa en fitness en een ondergrondse parkeergarage met 138 parkeerplaatsen. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de internationale terminal […]

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol gaat het huidige hotel van het consortium vervangen. Het bestaande hotel blijft in gebruik tot het nieuwe is opgeleverd. Dat krijgt 23 vergaderzalen, een restaurant en bar, een spa en fitness en een ondergrondse parkeergarage met 138 parkeerplaatsen. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de internationale terminal van Schiphol. De bouw van het nieuwe hotel startte begin 2012. Naar verwachting kan het medio 2015 in gebruik worden genomen.Foto: Dijkstra/Cor Salverius

Reageer op dit artikel