nieuws

‘Koningsreceptie steun in rug bouw’

bouwbreed

‘Koningsreceptie steun in rug bouw’

De nieuwjaarsreceptie van koning Willem Alexander was uitstekende promotie voor de bouwsector en bood bovendien de mogelijkheid om te netwerken.

Roel van der Vossen, voorzitter van De NieuwBouw, beschouwt zichzelf als een nuchtere vent. “Maar toen ik dinsdag in de rij stond om het koninklijk paar de hand te schudden, betrapte ik me er op dat mijn knieën een beetje knikten”, bekent hij met een lach. Achteraf gezien was dat niet nodig. “Er heerste een warme sfeer en het koninklijk paar toonde zich erg begaan met de bouw. De koning prees de sector omdat we ons in deze tijd van economische crisis niet laten ontmoedigen. Het was trouwens ook erg leuk om te zien dat er uiteenlopende vertegenwoordigers van de bouw waren uitgenodigd. Van Bouwend Nederland voorzitter Maxime Verhagen tot en met de 17-jarige Max Lent die vorig jaar de metselkampioenschappen won.”


Reageer op dit artikel