nieuws

Digitale klusmarktplaats Kluslink van start

bouwbreed Premium

Digitale klusmarktplaats Kluslink van start

Het digitale platform Kluslink is van start gegaan. De website, die de strijd wil gaan met klusmarktplaatsen als Werkspot en Marktplaats, presenteert zich als “de online etalage voor de bouw”.

Volgens initiatiefnemers Gert ten Brinke en Johan van Amerongen, die hun idee een jaar geleden presenteerden, draait het bij de bestaande websites voor klusopdrachten te vaak om de laagste prijs. “Bij ons ligt de focus meer op het bouwen van een netwerk”, zegt Ten Brinke.

Bedrijven die zich bij de website aanmelden kunnen opdrachten aannemen, uitbesteden aan andere leden. Naast bouwbedrijven zijn ook tekenbureaus, hoveniers en projectontwikkelaars op het platform actief.

Bekijk Kluslink 

Reageer op dit artikel