nieuws

Chemisch gevelanker weerstaat weer en wind

bouwbreed

Weer en wind kunnen de bestendigheid ondermijnen van metalen ankerbevestigingen van gevelplaten. B+BTec uit Zevenbergen helpt de kans te verminderen dat corroderende ankers het gewicht van gevelplaten niet meer kunnen dragen. De leverancier zegt een weerbestendig chemisch anker te leveren. Het bestaat uit een glazen capsule met kunsthars, kwartsgrind en een kleiner afgesloten glazen buisje […]

Weer en wind kunnen de bestendigheid ondermijnen van metalen ankerbevestigingen van gevelplaten. B+BTec uit Zevenbergen helpt de kans te verminderen dat corroderende ankers het gewicht van gevelplaten niet meer kunnen dragen. De leverancier zegt een weerbestendig chemisch anker te leveren. Het bestaat uit een glazen capsule met kunsthars, kwartsgrind en een kleiner afgesloten glazen buisje met harder. De capsule wordt in een boorgat geplaatst. Daarna wordt in het gat een draadeinde gedraaid met een iets kleinere diameter dan dat van het boorgat. Het kwarts en de glassplinters schrapen het boorgat schoon. De harder bindt alles wat in het boorgat zit tot één massa.

Reageer op dit artikel