nieuws

Argos meldt dieven op de bouwplaats

bouwbreed

Elektronicabedrijf Mobeye uit Den Bosch introduceert de Argos. Dit alarmsysteem is een verbeterde versie van de i110 die de producent levert voor de beveiliging van onder meer bouwplaatsen.

De Mobeye Argos draait op een batterij die veel in fototoestellen wordt gebruikt. Als het alarm elke dag afgaat houdt de batterij het volgens de producent in elk geval een kalenderjaar uit. Mocht de energie eerder opraken dan stuurt het systeem een alarmmelding. De beveiliging kan zich tijdgestuurd in- en uitschakelen. De elektronica herkent GSM-jammers en meldt het gebruik ervan. De gebruiker kan een alarm doorgeven en extra sensoren aansluiten via een internetportal. Standaard detecteert de beveiliging op temperatuur en beweging. Mobeye waarschuwt dat het toestel buiten niet te gebruiken is.

Reageer op dit artikel