nieuws

Wooninvest kiest vaste aannemers

bouwbreed Premium

Aannemers Van der Speld uit Gouda en Bouwmeester uit Den Haag hebben een prestatiecontract getekend met Wooninvest. De bouwers gaan voor een vast bedrag per woning het dagelijks en mutatieonderhoud van het bezit van de corporatie verzorgen. De bedrijven krijgen een vast bedrag per woning. Het contract is gebaseerd op het meten van de condities […]

Aannemers Van der Speld uit Gouda en Bouwmeester uit Den Haag hebben een prestatiecontract getekend met Wooninvest. De bouwers gaan voor een vast bedrag per woning het dagelijks en mutatieonderhoud van het bezit van de corporatie verzorgen. De bedrijven krijgen een vast bedrag per woning. Het contract is gebaseerd op het meten van de condities volgens de NEN 2767.Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

In januari 2014 start de corporatie met een pilot waarin bewoners van drie complexen hun onderhoudsverzoeken direct bij de aannemers kunnen melden. Medio 2014 volgt, na evaluatie van de pilot, de rest van het woningbezit.

Reageer op dit artikel