nieuws

Uitbreiding 
AZ-stadion

bouwbreed Premium

Het Afas-stadion, het onderkomen van voetbalclub AZ uit Alkmaar, wordt verbouwd. Naast het nieuwe sportcafé wordt er ook circa 1500 vierkante meter aan commerciële ruimte gebouwd, verdeeld over twee bouwlagen. Door de uitbreiding heeft zowel AZ als het Afas-stadion extra mogelijkheden voor commerciële bestemmingen buiten de wedstrijddagen. Bouwbedrijf SBB uit Beverwijk is hoofdaannemer.Foto: Martin Mooij

Het Afas-stadion, het onderkomen van voetbalclub AZ uit Alkmaar, wordt verbouwd. Naast het nieuwe sportcafé wordt er ook circa 1500 vierkante meter aan commerciële ruimte gebouwd, verdeeld over twee bouwlagen. Door de uitbreiding heeft zowel AZ als het Afas-stadion extra mogelijkheden voor commerciële bestemmingen buiten de wedstrijddagen. Bouwbedrijf SBB uit Beverwijk is hoofdaannemer.Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel