nieuws

Thunnissen, Van Braam en Koudijs werken samen

bouwbreed Premium

Bouwers Van Braam-Minnesma, Thunnissen Bouw en Koudijs Bouw en Onderhoud gaan samenwerken. “In een markt die terugloopt, valt veel te winnen als je op de juiste manier samenwerkt”, zegt directeur Harrie van Noorden van Thunnissen.

De focus bij de samenwerking ligt op het aanbieden van integraal onderhoud en meerjarenplannen om meerwaarde te bieden op het gebied van beheer en onderhoud. “De markt vraagt om verdergaande specialisatie en een hoge kwaliteitsstandaard”, legt Thunnissen-directeur Van Noorden uit. “Door deze samenwerking kunnen wij hierop optimaal inspelen.” Met een aandelenoverdracht – van Van Braam-Minnesma – is de samenwerking bekrachtigd. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De ervaring van Thunnissen Bouw Heemstede met het werken in co-makership en het modelleren in BIM, gecombineerd met de deskundigheid van Van Braam-Minnesma uit Wormerveer en Koudijs uit Nieuw-Vennep op het gebied van onderhoud en renovatie, is “een ideale combinatie”, stellen de bedrijven. Dankzij de samenwerking hoeven de drie bedrijven naar eigen zeggen het wiel niet opnieuw uit te vinden en “wordt de ervaring en expertise van de drie bedrijven direct efficiënt ingezet”.

Reageer op dit artikel