nieuws

Schuifpui Metaglas heeft open hoek

bouwbreed Premium

Metaglas levert zijn schuifpuien van het type Methermo met een volledig open hoek. En met een verbeterde lichte bediening kunnen deze schuifpuien ook in extra grote afmetingen worden uitgevoerd. De schuifpuien zijn zeer slank gedetailleerd en de aluminium profielen kunnen volledig worden ingebouwd in wanden, vloeren en plafonds. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen […]

Metaglas levert zijn schuifpuien van het type Methermo met een volledig open hoek. En met een verbeterde lichte bediening kunnen deze schuifpuien ook in extra grote afmetingen worden uitgevoerd. De schuifpuien zijn zeer slank gedetailleerd en de aluminium profielen kunnen volledig worden ingebouwd in wanden, vloeren en plafonds. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen van 48 millimeter breed is zichtbaar. Hierdoor is het systeem geheel drempelloos.

Reageer op dit artikel