nieuws

Monier biedt nieuwe doorvoerpan

bouwbreed Premium

Dakpanproducent Monier introduceert de Universele Wakaflex Doorvoerpan voor daken met een helling van 20 tot 55 graden. De doorvoerpan is 560 millimeter breed en 630 millimeter lang. De pan is geschikt voor doorvoeren met een uitwendige maat van 100 tot 150 millimeter. Wakaflex is een loodvervangende afdichting van Monier dat aansluitingen bij opgaand metselwerk, kozijnen, […]

Dakpanproducent Monier introduceert de Universele Wakaflex Doorvoerpan voor daken met een helling van 20 tot 55 graden. De doorvoerpan is 560 millimeter breed en 630 millimeter lang. De pan is geschikt voor doorvoeren met een uitwendige maat van 100 tot 150 millimeter. Wakaflex is een loodvervangende afdichting van Monier dat aansluitingen bij opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters vervangt. De dakvoetzijde bevat een extra butylband zodat de pan aan drie zijden goed is aan te vormen en af te dichten. De pan kan worden gecombineerd met de scharnierkap MF 140.

Reageer op dit artikel