nieuws

Bosch breidt functie van app uit

bouwbreed

Bosch breidt functie van app uit

Bosch breidt zijn Toolbox app uit met de functie ‘bouwdocumentatie’. Met deze toepassing kan een project met de smartphone worden gedetecteerd.

Tijdens de uitvoering kan de voortgang van het werk worden vastgelegd met ingesproken en opgeschreven commentaren, foto’s en video’s. Al dan niet kloppende maten kunnen er eveneens mee worden vastgelegd. Bosch gebruikt standaard pdf- en tekstformaten. De app geeft ook toegang tot een camera die maten registreert en maateenheden doorrekent. Bosch neemt de gelegenheid te baat om via de bouwdocumentatie-app de gebruikers te voorzien van een mobiele catalogus voor elektrische gereedschappen en ze via gps naar de dichtstbijzijnde wederverkoper te leiden.

Bekijk de Bosch Toolbox app 

Reageer op dit artikel