nieuws

Beverwijk gaat in 
zonnepanelenlening

bouwbreed Premium

De gemeente Beverwijk gaat haar inwoners een zonnepanelenlening aanbieden. De gemeente wil hiermee zonnestroom in haar gemeente een verdere stimulans geven. Bij de zonnepanelenlening krijgt de aanvrager een rentekorting van 3 procent op een 10 jaar vaste commerciële rente van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten. De lening bedraagt minimaal 2500 euro en maximaal 7500 euro. […]

De gemeente Beverwijk gaat haar inwoners een zonnepanelenlening aanbieden. De gemeente wil hiermee zonnestroom in haar gemeente een verdere stimulans geven.

Bij de zonnepanelenlening krijgt de aanvrager een rentekorting van 3 procent op een 10 jaar vaste commerciële rente van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten. De lening bedraagt minimaal 2500 euro en maximaal 7500 euro. De lening is tot en met 15 januari 2014 aan te vragen via Route Du Soleil. Dat is een initiatief van zeventien gemeenten uit de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Waterland.

Reageer op dit artikel