nieuws

Banengroei Arcadis bij divisie gebouwen

bouwbreed Premium

De divisie Gebouwen van ingenieursbureau Arcadis ziet het werk sterk aantrekken. In gevarieerde functies zijn dertig vacatures opengezet. “Vorig jaar was nog zwaar maar 2013 gaat uitstekend”, zegt directeur Gebouwen Erik Blokhuis. “Eind vorig jaar voelde je het herstel al, toen we ons sterk op de kansrijke sectoren gingen richten. De groei zet dit jaar […]

De divisie Gebouwen van ingenieursbureau Arcadis ziet het werk sterk aantrekken. In gevarieerde functies zijn dertig vacatures opengezet. “Vorig jaar was nog zwaar maar 2013 gaat uitstekend”, zegt directeur Gebouwen Erik Blokhuis. “Eind vorig jaar voelde je het herstel al, toen we ons sterk op de kansrijke sectoren gingen richten. De groei zet dit jaar stevig door.” De werkvoorraad ligt volgens Blokhuis behoorlijk boven de planning. De winstgevendheid is op niveau. “De orderstroom vanuit de publieke opdrachtgevers is behoorlijk. Vanuit de private sector zelfs zeer goed. Het werk komt vooral los vanuit de industrie, de aannemerij en dan vooral internationaal.”

Reageer op dit artikel