nieuws

Apeldoorn zoekt 
ideeën natuurgebied

bouwbreed Premium

De gemeente Apeldoorn zoekt marktpartijen die een nieuwe invulling kunnen geven aan het natuurgebied Beekbergsebroek, een gebied dat ten zuiden van de wijk De Maten en de A1 ligt en ten noorden van het natuurgebied Beekbergsewoud. De gemeente Apeldoorn heeft er veel eigendommen. Geïnteresseerden kunnen voor 22 december een plan indienen. De gemeente zal daarna […]

De gemeente Apeldoorn zoekt marktpartijen die een nieuwe invulling kunnen geven aan het natuurgebied Beekbergsebroek, een gebied dat ten zuiden van de wijk De Maten en de A1 ligt en ten noorden van het natuurgebied Beekbergsewoud. De gemeente Apeldoorn heeft er veel eigendommen. Geïnteresseerden kunnen voor 22 december een plan indienen. De gemeente zal daarna bekijken of de verschillende initiatieven elkaar aanvullen of versterken. De gemeente wil dat de plannen leiden tot een aantrekkelijk gebied dat iets toevoegt aan de Buitenstad Apeldoorn.

Reageer op dit artikel