nieuws

Zelfklevende folie damp- en luchtdicht

bouwbreed Premium

Voor het permanent damp- en luchtdicht afwerken van gevelelementen en aansluitingen rond kozijnen introduceert Plaka Nederland uit Zoetermeer de DS folie-vario. Het is een zelfklevende 100 of 140 millimeter brede opgerolde folie met een aantal lijmlagen en een stuk gaasstrook voor een goede hechting op het pleisterwerk. Het product is ook toepasbaar op beton, hout […]

Voor het permanent damp- en luchtdicht afwerken van gevelelementen en aansluitingen rond kozijnen introduceert Plaka Nederland uit Zoetermeer de DS folie-vario. Het is een zelfklevende 100 of 140 millimeter brede opgerolde folie met een aantal lijmlagen en een stuk gaasstrook voor een goede hechting op het pleisterwerk. Het product is ook toepasbaar op beton, hout en kalkzandsteen, zonder dat extra lijm of primer nodig is. De folie moet in één handeling rondom het hele element of kozijn aangebracht worden, om onderbrekingen te voorkomen. DS folie-vario is zeer geschikt voor passief bouwen.

Reageer op dit artikel