nieuws

Van land naar water en van water naar land

bouwbreed Premium

Rotterdam – Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan twee indrukwekkende projecten in het Rotterdamse havengebied. De Amazonehaven wordt 55 meter breder gemaakt. In het Botlekgebied wordt juist terrein aangelegd door het dempen van een havenbekken om ruimte te creëren. Tim Schmidt is als projectleider van het Havenbedrijf betrokken bij beide projecten. “Bij Botlek Tank Terminal gaat […]

Rotterdam – Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan twee indrukwekkende projecten in het Rotterdamse havengebied. De Amazonehaven wordt 55 meter breder gemaakt. In het Botlekgebied wordt juist terrein aangelegd door het dempen van een havenbekken om ruimte te creëren.

Tim Schmidt is als projectleider van het Havenbedrijf betrokken bij beide projecten. “Bij Botlek Tank Terminal gaat het voornamelijk om terreinuitbreiding en in de Amazonehaven passen we het bestaande vaarbekken aan. Voor beide projecten geldt dat we in een kort tijdsbestek het werk voor elkaar moeten krijgen binnen een beperkte werkruimte”, zegt Schmidt. Beide projecten worden halverwege 2014 opgeleverd.

Reageer op dit artikel