nieuws

Tram op Spui straks stiller

bouwbreed Premium

Medewerkers van Edilon Sedra spuiten een rubbermengsel tussen tramrails en Portugese keitjes op het Spui in Amsterdam. Het vloeibare rubber zorgt voor een waterdichte sluiting en ook zorgt het rubber voor geluidsreductie bij het passeren van een tram. Het rubber wordt op een aantal plaatsen langs het traject gebruikt. De werkzaamheden worden in opdracht van […]

Medewerkers van Edilon Sedra spuiten een rubbermengsel tussen tramrails en Portugese keitjes op het Spui in Amsterdam. Het vloeibare rubber zorgt voor een waterdichte sluiting en ook zorgt het rubber voor geluidsreductie bij het passeren van een tram. Het rubber wordt op een aantal plaatsen langs het traject gebruikt. De werkzaamheden worden in opdracht van het GVB uitgevoerd.Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel