nieuws

Titel Beste Leerbedrijf 2013 voor Witteveen uit Drachten

bouwbreed Premium

Aannemingsbedrijf Witteveen uit Drachten is uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf Bouw & Infra. De titel Beste Leermeester gaat naar Rachid el Fargougui uit Den Haag. Woningcorporatie Staedion krijgt de prijs voor Beste Leerlingbouwplaats.

Het Beste Leerbedrijf Bouw & Infra werd gekozen uit de winnaars van de vier brancheprijzen, die gisteren eveneens werden uitgereikt. De brancheprijs voor het Beste Leerbedrijf Bouw ging naar bouwbedrijf L. Van de Ven uit Veghel. Als Beste Leerbedrijf Infra kwam Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) uit Oldenzaal uit de bus. Bambam Restauratiesteenhouwers uit Leiden won de brancheprijs Beste Leerbedrijf Gespecialiseerde Aannemerij.

Aannemingsbedrijf Witteveen scoorde naast de hoofdprijs de titel Beste Leerbedrijf Middenkader. “Dit bedrijf laat”, stelt de jury vast, “zien dat opleidingen niet alleen mogelijk is tijdens de crisis, maar zelfs ook lonend kan zijn.” De Haagse Leermeester Rachid el Fargougui maakte indruk op de jury met zijn ambitie jongens met weinig mogelijkheden te helpen om toch iets van hun leven te maken. Staedion zorgde dat het renovatieproject van arbeiderswoningen uit 1891 naar moderne studenten eenheden in Het Rode Dorp in Den Haag tevens een succesvolle leerlingbouwplaats is.

Reageer op dit artikel