nieuws

Titan schildert kleine oppervlakken af

bouwbreed Premium

WSB Finishing Equipment stelt de spuitinstallatie Titan Focus 700 voor. Schilders kunnen er bijvoorbeeld deurkozijnen en vensterbanken meer aflakken. De leverancier adviseert het systeem voor oppervlakken tot 50 vierkante meter. De Titan Focus 700 genereert volgens WSB een extra groot luchtvolume en daarmee een hoge verfopbrengst met minimale verfnevel. Het systeem verspuit onder meer dunne […]

WSB Finishing Equipment stelt de spuitinstallatie Titan Focus 700 voor. Schilders kunnen er bijvoorbeeld deurkozijnen en vensterbanken meer aflakken. De leverancier adviseert het systeem voor oppervlakken tot 50 vierkante meter. De Titan Focus 700 genereert volgens WSB een extra groot luchtvolume en daarmee een hoge verfopbrengst met minimale verfnevel. Het systeem verspuit onder meer dunne vernis en hoogvisceuze lakken en dispersieverven. De installatie bestaat uit een turbine met luchtslang, een handgreep en drie opzetstukken voor het spuitpistool. Het pistool komt in drie varianten. Met verschillende opzetstukken kunnen achter elkaar watergedragen en oplosmiddelhoudende materialen worden verwerkt.

Reageer op dit artikel