nieuws

Slaapwagens

bouwbreed Premium

Slaapwagens

Vink Bakker Bouw uit Harderwijk renoveert slaapkamers van het Leger des Heils in Almere. De bouwer werd ook gevraagd om voor een tijdelijke nieuwe slaapplaats te zorgen.

Samen met AIC-Harderwijk (Aannemers Inkoop Centrale) kwam de bouwer op het idee om vijf schaftwagens om te bouwen tot slaapplaats. Directeur Thea van Vliet-Vink van Vink Bakker Bouw en mededirecteur Job van der Sterre van AIC-Harderwijk staken gisteren bovendien twintig inwoners van het Leger des Heils in een warme trui.

AIC laat de schaftwagens tot eind april 2014 omgebouwd tot slaapplaatsen. Het bedrijf hoopt de wagens te kunnen verhuren aan gemeenten en opvangcentra voor dak- en thuislozen die gedurende de wintermaanden tijdelijke slaapplaatsen nodig hebben.

Reageer op dit artikel